Kvarnen

Kvarnen

Fiske, festligheter, möten och event m.m.

Kvarnen

Från och med säsongen 2020 kommer vi börja hyra ut kvarnen. Det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna för vad man kan använda den till. Huvudsyftet är att man kan hyra den i samband med att man hyr ån för fiske. Då har man en trevlig samlingsplats för alla fiskare för exempelvis catering.

Men vi vill även göra det möjligt att hyra den utan att man hyr själva ån. Varför inte ha den som en festlokal eller ett spännande mötesrum till företagsmötet. I skrivande stund är det väldigt spartanskt ochdet finns endast några bord och ett 50 tal stolar. Men framöver kommer det förhoppningsvis både finnas möjlighet till kök och toalett. 

Mysigt & enkelt


Fastigheten rymmer upp till 90 personer och det finns stora ytor att forma utefter hur man vill ha det. Är det kallt ute så är det även kylslaget på insidan då byggnaden är mer eller mindre i sitt ursprungliga skick. Men så är det en del av charmen.

Den har redan varit uthyrd på prov till flertalet poolhyrare, med positiva kommentarer.

Under december 2019 hade vi även julmarknad i lokalen, med gott resultat.Ett bokningsformulär kommer läggas till här på sidan så snart det är möjligt att hyra Kvarnen. Har du funderingar eller är intresserad av att hyra den innan så kan du alltid lägga en intresseanmälan via vår kontaktsida.