Om oss/Kontakt

Kontakta Oss

 

Via nedanstående kontaktformulär kan du kontakta oss i alla tänkbara ärenden. Vill du ha snabbare svar eller bara har en enkel fråga, går det lika bra att kontakta oss på info@sportfiskesmedjebacken.se via PM på Facebook.


Fiske är kul för alla åldrar!

 
 
 
 
 

Utefter våra tio pooler kan du fiska i allt från centrumfiske till fiske i små skogbryn. Varför inte satsa på att fånga en pigg fisk i den ofta strömmande poolen Sport & Maskin (10). En populär pool är även pool fem, där du står mitt bland fåren och fiskar vid ett långt fint och lungt landstråk. Men vi vågar påstå att det finns nästan en pool för alla, oberoende av vilken typ av natur eller fiske du vill ha. Det finns även flertalet platser som är lättillgängliga för funktionshindrade fiskare som vill till oss.


Sedan starten för det centrumnära fisket i mitten på 90-talet i Smedjebacken, så har området genom åren utvecklats i form av tillgänglighet. Du kan enkelt röra dig över hela fiskeområdet via anlagda gångstråk och broar. Sportfisket i Smedjebacken ger dig tillgång till ett fiske i övre delen av Kolbäcksån mellan Morgårdshammar och Smedjebacken. Du får här efter en lätt flytande sträcka fiska efter regnbåge och öring, i en natur med såväl bäver som fågelliv. En stor del av området är avsatt som naturreservat. Du som är nybörjare såväl som proffs, gammal som ung, erbjuds ett fiske utöver det vanliga. “Ett centrumnära put and take fiske i vacker natur”. Inom området finns eldstäder, torrdass och kastplatser tillgängliga. För att du lätt skall komma till fisket så har spångar och broar iordninggjorts. Med en inte allt för blygsam stolthet föddes den världsberömda flugrullen “LOOP” här i Smedjebacken. Danielsson innovation AB uppfann och konstruerade “Looprullen”, en dag alldeles invid pool 9. Rullen marknadsförs idag som Danielsson.© Copyright 2018. All Rights Reserved.

Vi finns i Smedjebacken

              Dalarna

Följ oss på